Terrassmarkiser

TERRASSMARKISER INFOBLAD (PDF)

Vilken Terrassmarkis är rätt för dig?

Med rätt terrassmarkis skapar du lätt ett ombonat uterum i trädgården, terrassen eller på balkongen. Bland våra terrassmarkiser har vi en rad olika lösningar för olika behov, allt från den lilla balkongen till de stora öppna ytorna i en större trädgård, vid ett café, en restaurang eller en förskola. Vår markis Duo är en fristående markis som fälls ut åt två håll. Perfekt vid en gemensam uteplats eller för dig som vill skapa ett ombonat rum i trädgården, en bit från huset. Vår sidomarkis är det utmärkta valet för dig som vill skärma av i sidled, som insynsskydd eller för en ytterligare ombonad rumskänsla. Denna går även mycket bra att komplettera med en terrassmarkis.

Manövrering av terrassmarkiser

Markiserna manövreras med vev som standard men kan även ha motordrift som tillval. Denna går att komplettera med olika automatiska styrningar såsom fjärrkontroll eller sol- vindautomatik.

En mångsidig lösning

Oavsett dina behov finns det en markis för dig. Från smala markiser för den lilla balkongen, kanske med en rullgardinsfront för att skärma av det låga solljuset, till breda markiser eller markiser med extra ståhöjd. Låt oss hjälpa till med vår expertis för att finna rätt lösning för dig!

Mer information

Klicka på bilden “Markiser lev utomhus go exterior” för samlingsbroschyr gällande markiser.
Via länkarna i rutan “Terrassmarkiser” hittar du mera detaljerade infoblad.
Alla blad öppnas i nya fönster och är i PDF-format. Du måste ha Acrobat i din dator för att kunna öppna dem, saknar du detta så kan du ladda ner genom att klicka här

Vill du veta mer? 

Ska du köpa terrassmarkiser i Köping, Arboga, Kungsör eller övriga Västmanland? Välkommen in till vår butik i Köping!
Du kan även skicka e-post till info@kaksolskydd.se, ringa oss på 0221-21000 eller fylla i formuläret här nedan så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Ring eller mejla oss gärna om ni har några ytterligare frågor.