Balkongmarkiser

BALKONGMARKISER INFOBLAD (PDF)

Fint med balkongmarkiser

Ge din balkong det där lilla extra med en riktigt fin markis för solskydd och en varm, ombonad miljö. Med en balkongmarkis skapar du skugga när du vill och behöver och du ger både dig själv och dina växter en trivsam miljö att vistas i, allt ifrån tidig vår till sen höst.

Varsam och stabil montering

Balkongmarkiser monteras med stabila stödben som fäster mellan golvet och taket. Detta gör ingen åverkan på fastigheten då ingen håltagning i fasaden behöver göras. Manövreringen sker manuellt med vevbox, vev eller motor, vilken kan kompletteras med fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Välj din favoritfärg

Vi har en stor bredd av färger att välja mellan, både enfärgade och randiga vävar till balkongmarkiser. Låt oss visa dig våra modeller och lösningar för dina behov och önskemål. 

Mer information

Klicka på bilden “Markiser lev utomhus go exterior” för samlingsbroschyr gällande markiser.
Via länkarna i rutan “Balkongmarkiser” hittar du mera detaljerade infoblad.
Alla blad öppnas i nya fönster och är i PDF-format. Du måste ha Acrobat i din dator för att kunna öppna dem, saknar du detta så kan du ladda ner genom att klicka här. 

Vill du veta mer? 

Ska du köpa balkongmarkiser i Köping, Arboga, Kungsör eller övriga Västmanland? Välkommen in till vår butik i Köping!
Du kan även skicka e-post till info@kaksolskydd.se, ringa oss på 0221-21000 eller fylla i formuläret här nedan så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Ring eller mejla oss gärna om ni har några ytterligare frågor.