Lamellgardiner

Modernt och stilrent

En lamellgardin är en modern vertikalgardin som ger dig många olika alternativ, både gällande solavskärmning och rent designmässigt. Våra Luxor lamellgardiner är lättskötta och lika vackra och funktionella på såväl kontoret som i hemmet. De fungerar även utmärkt som rumsavdelare samt till uterum och stora fönster, dörrar och glaspartier. Lamellerna ger ett elegant intryck och silar ljuset mjukt och behagligt. Du kan lätt justera dem från helt öppna till helt stängda.

Lätt och smidig manövrering

Det finns ett flertal olika manövreringslösningar och som standard används en kulkedja för vinkling av lamellerna samt en lina för att flytta dem. Dragstav och lina samt en monolösning, med en kulkedja som vinklar lamellerna 140 grader åt ett håll och stänger dem helt åt det andra, är ytterligare två varianter. Med motordrift styr du dina lamellgardiner med en tryckknapp eller en fjärrkontroll som även kan kopplas till solautomatik.

Lameller och montering av lamellgardiner

Vi har ett brett sortiment av lameller i tyg och du kan välja mellan många färger, mönster och strukturer. Likaså finns det lameller med tryck eller med invävda mönster. De kan vara transparenta såväl som täckande mörkläggande. Vill du ha en lamellgardin som är flamskyddande eller reflekterande är det inga problem. Flexibla monteringskonsoler gör att dina lameller kan monteras i såväl tak som vägg. Det går även att få Luxor lamellgardiner i flera olika varianter, för sneda fönsterpartier eller nischer och hörn. Monteringskonsolerna finns i färgerna svart och vitt.

Mer information

Via länkarna i rutan “Lamellgardiner” hittar du mera detaljerade infoblad.
Alla blad öppnas i nya fönster och är i PDF-format. Du måste ha Acrobat i din dator för att kunna öppna dem, saknar du detta så kan du ladda ner genom att klicka här

Vill du veta mer? 

Ska du köpa lamellgardiner i Köping, Arboga, Kungsör eller övriga Västmanland? Välkommen in till vår butik i Köping!
Du kan även skicka e-post till info@kaksolskydd.se, ringa oss på 0221-21000 eller fylla i formuläret här nedan så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Ring eller mejla oss gärna om ni har några ytterligare frågor.