Restaurangmarkiser

RESTAURANGMARKISER INFOBLAD (PDF)

Restaurangmarkiser för dig

Alla våra restaurangmarkiser är användarvänliga och robusta mot väder och vind, stark sol såväl som regn och blåst. Vi har markiser för alla tillfällen och verksamheter. Den lilla caféträdgården, den större restaurangens innergård, trottoarserveringen, serveringen mitt på torget eller i hamnen. Vårt sortiment är brett och vi har olika modeller av markiser och markistak, så vilka krav du än ställer på din restaurangmarkis kan du finna den hos oss.

En förlängd utesäsong

Med en kraftig terrassmarkis som är godkänd för såväl vind som regn ger du din restaurang eller cafés uteplats en ombonad och trevlig miljö. Lägg där till filtar och några värmekällor så förlänger du utesäsongen avsevärt. 

Markisväv och färg på din restaurangmarkis

Vi har en stor kollektion av markisväv, både vad gäller kvaliteter och färger vilket gör att du kan styra hur restaurangmarkisen ska se ut och få den perfekta markisen för din verksamhet. Med vårt utbud av restaurangmarkiser, vårt kunnande och vår erfarenhet hjälper vi dig gärna att finna rätt markis. Varmt välkommen till oss på KAK Solkydd!

Mer information

Klicka på bilden “Markiser lev utomhus go exterior” för samlingsbroschyr gällande markiser.
Via länkarna i rutan “Restaurangmarkiser” hittar du mera detaljerade infoblad.
Alla blad öppnas i nya fönster och är i PDF-format. Du måste ha Acrobat i din dator för att kunna öppna dem, saknar du detta så kan du ladda ner genom att klicka här

Vill du veta mer? 

Ska du köpa restaurangmarkiser i Köping, Arboga, Kungsör eller övriga Västmanland? Välkommen in till vår butik i Köping!
Du kan även skicka e-post till info@kaksolskydd.se, ringa oss på 0221-21000 eller fylla i formuläret här nedan så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Ring eller mejla oss gärna om ni har några ytterligare frågor.