Plisségardiner

Plisségardiner är lösningen

Med en plisségardin får du en oerhört mångsidig, snygg och praktisk solavskärmning som du lätt kan anpassa efter dina egna, unika behov. Korta gardiner, annorlunda former, ljusavskärmning, insynsskydd, mörkläggande gardiner, solskydd i uterum, rumsavdelare eller gardiner till vippfönster? Oavsett vad du har för behov har våra plisségardiner lösningen.

Enkel att manövrera

Du kan välja att manövrera din gardin med ett flertal olika system. De är alla enkla och säkra, från de vanliga, klassiska kulkedjorna till handtag eller motordriven manövrering. Som tillval kan även välja att manövrera med motor eller monocommand till dina plisségardiner.

Ett rum för både öga och öra

Samtidigt som dina plisségardiner ger ett behagligt ljus bidrar den även till att dämpa ljud. I ett rum med mycket akustik kan ljudmiljön bli påträngande och tröttande. Här skapar plisségardinerna en lugn och behaglig helhet i rummet.

Färger och material

Du hittar med all säkerhet rätt färg och material i vårt rika utbud av väv i många färger och mönster till dina plisségardiner. Vill du ha en kyla- och värmeisolerande väv ska du ta en titt på vår Duette Classic som har en cellväv plisserad på bägge sidor och med horisontella luftfickor som isolerar väl. Vad du än söker tror vi med säkerhet att du finner det här. Alla våra produkter är av hög kvalitet och håller vad de lovar.

Mer information

Via länkarna i rutan “Plisségardiner” hittar du mera detaljerade infoblad.
Alla blad öppnas i nya fönster och är i PDF-format. Du måste ha Acrobat i din dator för att kunna öppna dem, saknar du detta så kan du ladda ner genom att klicka här

Vill du veta mer? 

Ska du köpa plisségardiner i Köping, Arboga, Kungsör eller övriga Västmanland? Välkommen in till vår butik i Köping!
Du kan även skicka e-post till info@kaksolskydd.se, ringa oss på 0221-21000 eller fylla i formuläret här nedan så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Ring eller mejla oss gärna om ni har några ytterligare frågor.