Fönstermarkiser

FÖNSTERMARKISER INFOBLAD (PDF)

Funderar du på fönstermarkiser till din fastighet?

En snygg fönstermarkis är ett bra val av solskydd av flera skäl. Fönstermarkisen stänger ute det starka solljuset och skapar ett behagligt, bländfritt ljus i rummet samtidigt som den skyddar möbler och textilier från att bli solblekta. En fönstermarkis stänger dessutom ute såväl värme som kyla och är på så sätt även energibesparande. 

Fönstermarkiser för alla behov

I vårt breda sortiment av fönstermarkiser finner du markiser för alla sorters fönster och bredder. Vi har markiser med fallarm såväl som screenmarkiser. Fallarmsmarkisen fäller du ned med hjälp av motor eller vev så att markisen faller ut från huset. Screenmarkisen däremot fälls ned vertikalt och ligger således parallellt med fönstret.

Manövrering och montage

Alla våra markiser är lätta att manövrera. Antingen manuellt med vev som standard eller med motordrift där du kan komplettera med styrning via fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. Montering sker enkelt direkt på fönsterfodret, på väggen, i en nisch eller i tak. Vi hjälper dig att hitta rätt modell för dina behov och önskemål.

Färg och kvalitet

Med ett stort urval fönstermarkiser har vi färger och kvaliteter för alla smaker och användningsområden. Låt oss guida dig i valet av din fönstermarkis!

Mer information

Klicka på bilden “Markiser lev utomhus go exterior” för samlingsbroschyr gällande markiser.
Via länkarna i rutan “Fönstermarkiser” hittar du mera detaljerade infoblad.
Alla blad öppnas i nya fönster och är i PDF-format. Du måste ha Acrobat i din dator för att kunna öppna dem, saknar du detta så kan du ladda ner genom att klicka här

Vill du veta mer? 

Ska du köpa fönstermarkiser i Köping, Arboga, Kungsör eller övriga Västmanland? Välkommen in till vår butik i Köping!
Du kan även skicka e-post till info@kaksolskydd.se, ringa oss på 0221-21000 eller fylla i formuläret här nedan så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Ring eller mejla oss gärna om ni har några ytterligare frågor.