Fasadpersienner

FASADPERSIENNER INFOBLAD (PDF)

Fasadpersienner -
en smart & ekonomisk investering

Fasadpersienner ger ett effektivt skydd mot solen och fungerar även bra som insynsskydd. I och med att fasadpersienner skärmar av solvärmen med upp till 92% minskar behovet av aktiv kylning från kylanläggningar. Våra fasadpersienner är en smart och ekonomisk investering när du vill ha behaglig inomhustemperatur och låg energiförbrukning. 

Manövering av fasadpersienner

Fasadpersienner manövreras med vev som standard men kan även ha lina eller motordrift eller utvändig vev som tillval. Vid motordrift går det att komplettera med olika automatiska styrningar såsom fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. 

Montering och färg på fasadpersienner

Våra fasadpersienner monteras på väggen eller under taket, lamellerna är tillverkade av speciallegerat brännlackerat aluminum. Bredden på lamellerna är 50 mm eller 80mm och fasadpersiennerna går att få i flera färger så att du hittar något som passar din fasad.

Mer information

Via länkarna i rutan “Fasadpersienner” hittar du mera detaljerade infoblad.
Alla blad öppnas i nya fönster och är i PDF-format. Du måste ha Acrobat i din dator för att kunna öppna dem, saknar du detta så kan du ladda ner genom att klicka här

Vill du veta mer? 

Ska du köpa fasadpersienner i Köping, Arboga, Kungsör eller övriga Västmanland? Välkommen in till vår butik i Köping!
Du kan även skicka e-post till info@kaksolskydd.se, ringa oss på 0221-21000 eller fylla i formuläret här nedan så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Ring eller mejla oss gärna om ni har några ytterligare frågor.