Korgmarkiser

Korgmarkiser med stil

En korgmarkis gör sig utmärkt till restauranger, butiker, hotell, caféer, kontor och likande verksamheter. Den är kraftig och flexibel och går att få i olika modeller. På korgmarkisen kan du låta trycka din logotyp, företagsnamn, namn på verksamheten eller liknande text. Denna markis tjänar då inte enbart som solskydd utan låter dig sticka ut med ditt budskap.

Vill du köpa fasadpersienner i Köping, Arboga, Kungsör eller övriga Västmanland? Välkommen in till vår butik i Köping!
Du kan även skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller
ring 0221-21000 så hjälper vi dig.

Manövrering

Korgmarkisen kan du välja som en uppdragbar eller en fast markis. Den uppdragbara markisen manövreras med en utvändig lina som standard. Om du vill kan du som tillval välja utvändig eller invändig manövrering med hjälp av motor samt invändig manövrering med lina. Du kan även komplettera en motordriven markis med en automatisk styrning i form av fjärrkontroll eller sol- vindautomatik.

Markisduk

Vi har ett brett utbud av markisdukar att välja mellan. Allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster, och den avtagbara kappan kan du få rak såväl som vågig.

Välkommen till oss på KAK Solskydd med dina önskemål och idéer så hjälper vi dig att finna rätt markis!

 

Klicka på bilden till höger för samlingsbroschyr gällande markiser.

Via länkarna i rutan hittar du mera detaljerade infoblad.

Alla blad öppnas i nya fönster och är i PDF-format. Du måste ha Acrobat i din dator för att kunna öppna dem, saknar du detta så kan du ladda ner HÄR.

1
2
3