Rullgardiner

Rullgardiner - inte bara mörkläggning

Rullgardinen är en lika praktisk som snygg gardinlösning. Förr såg vi mest rullgardinen som en mörkläggningsgardin, upprullad på dagen och skyld av en gardinkappa. Men idag är rullgardinen så mycket mer. En inredningsdetalj med många funktioner. Med rullgardinen mörklägger du, använder som en funktionell gardin där du lätt skärmar av för solen genom att justera höjden, använder som insynsskydd eller skärmar av ljuset mot tv eller datorskärm.

Vill du köpa rullgardiner i Köping, Arboga, Kungsör eller övriga Västmanland? Välkommen in till vår butik i Köping!
Du kan även skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 
ring 0221-21000 så hjälper vi dig.

Olika reglagealternativ

Våra rullgardiner kan du få med olika reglagealternativ där kulkedja är ett standardval och alltid en populär lösning. I övrigt går det att få en mjukstängande rullgardin som är fjäderbelastad, vevreglage med fast eller löstagbar vev eller en motorstyrd rullgardin med fjärrkontroll alternativt tryckknapp. Du kan även utrusta din rullgardin med extra fina tillval såsom kulkedja i metall, wirestyrning i sidorna och monteringsskena för ett enklare montage.

Många färger och material

Vi har ett brett utbud av färger och material, vilket ger dig möjlighet att skapa olika effekter i rummet. Du kan välja profilfärger i vitt, svart och grått.

Lätt att måttanpassa

Våra rullgardiner finns i ett flertal olika bredder, från small till large, vilket gör det lätt för dig att finna rätt rullgardin till just ditt fönster. Med tillval som mörkläggande lister skärmar du effektivt av allt ljus utifrån.

Rullgardin Duo – Effektgardin

Med rullgardin Duo får du en härlig designgardin som passar i alla miljöer, hemma såväl som på kontoret eller i annan lokal där du vill kunna styra ditt ljusinsläpp. Väven består av omväxlande täta och transparenta fält vilket också gör den till en vacker inredningsdetalj. Som med alla våra rullgardiner kan du välja mellan ett flertal olika färger och material.

 

Alla blad öppnas i nya fönster och är i PDF-format.

Du måste ha Acrobat i din dator för att kunna öppna dem, saknar du detta så kan du ladda ner HÄR.

2
3
4