Persienner

 Se ut men inte in

Med en persienn skärmar du lätt av solljus och slipper insyn. Genom att justera persiennens höjd och vinkel på lamellerna kan du släppa in exakt rätt mängd ljus i rummet och en nedfälld persienn kan du vinkla så att du ser ut men inte in, vilket är extra praktiskt om du bor på nedre botten.  

Vill du köpa rullgardiner i Köping, Arboga, Kungsör eller övriga Västmanland? Välkommen in till vår butik i Köping!

Du kan även skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0221-21000 så hjälper vi dig.

Alltid modern

Persiennen passar i alla fönster och blir aldrig omodern. Du kan ha din persienn fritt hängande eller monterad mellan fönsterglasen. Den kan även kombineras med en vanlig gardin om man så vill. Våra persienner finns i flera olika utföranden och färger, vilket gör att du lätt kan matcha rummets övriga inredning. Den nya Designlisten ger dig en riktigt diskret persienn, och med den perforerade persiennen får du ett mjukt och behagligt ljus i rummet. Eller varför inte välja en blank, värmereflekterande persienn som dessutom spar energi då du vinklar den mot solljuset. Med dagens moderna persienner har du alltid en snygg och funktionell solavskärmning.

Manövrering

Antingen du väljer en fritt hängande persienn eller en som monteras mellan fönsterglasen finns de i ett flertal modeller och utföranden. Våra basmodeller manövrerar du med lina och vridstång. Vi har även persienner som du flyttar steglöst upp eller ned i fönstret. Dessa öppnar du från båda håll med hjälp av handtag och vred som är elegant och diskret placerade. Ytterligare andra modeller manövreras genom att du lyfter eller sänker persiennen med hjälp av underlisten alternativt manövrerar persiennen med en kulkedja.

Med miljön i fokus

En stor del av materialet i våra persienner är återvunnet och spar således både energi och miljö. Lister och lameller som är tillverkade av stål eller aluminium kan du lämna till återvinningen igen när din persienn en dag har gjort sitt.

 

Alla blad öppnas i nya fönster och är i PDF-format. Du måste ha Acrobat i din dator för att kunna öppna dem, saknar du detta så kan du ladda ner HÄR.

1
2
3