Plisségardiner

Vilka är dina behov?

Med en plisségardin får du en oerhört mångsidig, snygg och praktisk solavskärmning som du lätt kan anpassa efter dina egna, unika behov. Korta gardiner, annorlunda former, ljusavskärmning, insynsskydd, mörkläggande gardiner, solskydd i uterum, rumsavdelare eller gardiner till vippfönster? Oavsett vad du har för behov har plisségardinen en lösning.

Vill du köpa plisségardiner i Köping, Arboga, Kungsör eller övriga Västmanland?
Välkommen in till vår butik i Köping!
Du kan även skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0221-21000 så hjälper vi dig.

Enkel att manövrera

Du kan välja att manövrera din gardin med ett flertal olika system. De är alla enkla och säkra, från de vanliga, klassiska kulkedjorna till handtag eller motordriven manövrering.

Ett rum för både öga och öra

Samtidigt som din plisségardin ger ett behagligt ljus bidrar den även till att dämpa ljud. I ett rum med mycket akustik kan ljudmiljön bli påträngande och tröttande. Här skapar plisségardinerna en lugn och behaglig helhet i rummet.

Färger och material

Du hittar med all säkerhet rätt färg och material i vårt rika utbud av väv i många färger och mönster. Vill du ha en kyla- och värmeisolerande väv ska du ta en titt på vår Duette Classic som har en cellväv plisserad på bägge sidor och med horisontella luftfickor som isolerar väl. Vad du än söker tror vi med säkerhet att du finner det här. Alla våra produkter är av hög kvalitet och håller vad de lovar.

 

Alla blad öppnas i nya fönster och är i PDF-format. Du måste ha Acrobat i din dator för att kunna öppna dem, saknar du detta så kan du ladda ner HÄR.

1
2
3
4